Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözöllek weboldalamon!

20 éves szakmai múlttal a hátam mögött indítom el webáruházam, ahol különleges és szebbnél szebb serlegek, érmek, üvegdíjak, sportfigurák találhatók, és valamennyi egyedivé tehető a hozzá leginkább illő, személyre szóló felirattal, logóval.

Eddigi szakmai pályafutásom során a legkülönfélébb tárgyakra, anyagokra gravíroztam már, készítettem egyedi logókat, szerkesztettem fénykép alapján grafikákat, dolgoztam mechanikus és lézer gépekkel egyaránt.

A honlapon látható és elérhető serlegekre, érmekre, plakettekre, dísztárgyakra igény és elképzelés szerint készítem el a feliratot, melyet megbeszélés szerint, egyedi esetekben látványterv készítése előz meg.
A webshopon nem elérhető, egyedi tárgyak gravírozásával is keress bizalommal, igyekszem az egyedi elképzeléseket is megvalósítani, nem idegen számomra a poharak, üvegek, kulcstartók, fa tárgyak gravírozása sem.

Bízom benne, hogy oldalam elnyeri tetszésed, és hamarosan a vásárlóim között üdvözölhetlek – a következő sporteseményre, évfordulóra, évnyitóra, évzáróra, családi alkalomra én készíthetem el a győztesnek, ünnepeltnek járó díjat, ajándéktárgyat!

Kellemes vásárlást, jó böngészést kívánok!

Rácz Antal
Kisadózó egyéni vállalkozó

„Vésd jól az eszedbe, Tónival vésess serlegedbe!”